Zoeken naar dat hier te vinden

Uw zoekactie voor dat hier te vinden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Gespierde m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Nog dame te vinden hier die genot wil beleven...
Is hier nog dame te vinden??? Die wil langs komen om genot te beleven en beetje spanning. Ik hou van beffen,neuken,genot,respect,elkaar verwennen enz. Indien jij dame ben die dit ook zoekt. Mail mij gerust. Eisen; discreet,respectvol,hygenis zijn,verzorgd en hoog libido. Xx  
gisteren
fwb 39 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
gisteren
thrmmf 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 deftige mannen zoeken prinses voor trio
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
Jef 36 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Verzorgde man op zoek naar affectie
Hey dames, Ik ben hier op zoek naar een gezellige dame voor een leuk samenzijn. Ik ben een respectvolle en verzorgde man. Hoop hier hetzelfde te vinden. Twijfel niet om mij te contacteren. Uiterlijk en leeftijd zijn niet zo belangrijk. Zolang het maar gezellig en respectvol is.  

Verzorgde man op zoek naar affectie
gisteren
Bart 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Leuke dame gezocht
Goeimorgen dames, ben op zoek naar een leuke dame voor wederzijdse verwenning aan de Oostkust. Absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur dan gerust uw reactie eventueel met foto.  
Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Ben niet roker en gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage, en van goede (slow)seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Pol 41 jaar West-Vlaanderen - Ruiselede
Strapon
Denk dit niet te vinden hier maar je weet nooit graag zou ik eens goed genomen worden door een vrouw met strapon (die ikzelf heb ) Ik ben 41 j sportieve gast meer kan maar moet niet  

Strapon
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sportieve man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

Sportieve man op zoek naar soulmate
student 24 jaar Limburg - HASSELT
jonge kerel zoekt plezier
Ik ben een jongeman van 24 die op zoek is naar nieuwe ervaringen. Ik ben 1m86, bruin haar, groene ogen, sportief gebouwd en goed geschapen. Ben een normale sociale jongeman die graag een koppel of vrouw vindt voor samen te genieten. Ik spuit veel dus het lijkt me wel fijn om een vrouw te vinden die hier van houd. Heb ook interesse in een vrouw die wat ouder is dan mezelf maar dit is geen vereiste. Hopelijk tot snel x  

jonge kerel zoekt plezier
Guillaume 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 vaste SL/ Leuke dame gezocht
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10